Nieuwbouw schuur
Handige werkruimte en opslag!
Serre met overdekt terras
Genieten van een ontbijt in de zon!
Dakkapel
Extra ruimte en licht in uw woning.
Badkamer
Moderne badkamer met een klassieke afwerking.
Nieuwbouw
Landelijk woning, tuin op het zuiden.
Tuin- Vijverhuis
Naar uw eigen wens ingevuld & uitgevoerd door TTM!

Werkzaamheden

Wat kan TTM Besselink voor u betekenen?

Tot onze werkzaamheden behoren o.a.:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Timmerwerk
  • Metselwerk
  • Stukadoorswerk
  • Tegelzetten
  • Schilderen
  • Loodgieterswerk
  • Materiële ondersteuning

Door deze alles-in-één-hand-service bieden wij opdrachtgevers vele voordelen. Bij TTM Besselink kunt u terecht voor zowel deelopdrachten als totaalprojecten.

Uw partner in bouw en verbouw

Bij een verbouwing is de eerste stap direct één van de belangrijkste. Een goede voorbereiding kan veel problemen voorkomen. Alles begint met het op papier zetten van uw wensen. Wat wilt u (ver)bouwen, welk effect wilt u daarmee bereiken, wat is het budget en wat zijn de mogelijkheden?

Renovatie en verbouwing

Woningen en gebouwen verouderen, sluiten niet meer aan op maatschappelijke ontwikkelingen, voldoen niet meer aan technische eisen of komen niet meer tegemoet aan de wensen en behoeften van de bewoners/gebruikers. 

Aanpassingen en renovaties zijn dan veelal noodzakelijk. TTM Besselink kan u daarbij van dienst zijn. Door onze gespecialiseerde know-how en jarenlange ervaring kunnen wij zelfs de meest specifieke problemen voor u vertalen in pasklare oplossingen. 

Op basis van onze flexibiliteit kunnen we onze werkzaamheden zorgvuldig afstemmen op uw wensenpakket. Zo blijft ongemak tot een minimum beperkt.

Groot onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het verstandig gebouwen goed te onderhouden. Ook daarvoor bent u bij TTM Besselink aan het juiste adres. Reparatie en vervanging van kozijnen, vervangen keukenblokken, herstellen van voeg- en gevelmetselwerk, etc. TTM Besselink is u graag van dienst.

Timmerwerk op maat

Op zoek naar een kast die naadloos past in de omgeving van uw kantoor of woning? Op zoek naar meubilair op maat? Dan moet u bij TTM Besselink zijn! TTM Besselink is gespecialiseerd in timmerwerk op maat.

 Wilt u verzekerd zijn van een eerlijk en onderbouwd advies? Neem dan contact op voor antwoord op uw vragen of een vrijblijvende offerte.

 

Contact

Wilt u meer weten over wat TTM Besselink voor u kan betekenen? Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Wij horen graag van u!

 

Contactgegevens:

TTM Besselink
Wilhelminastraat 92
6942 ET  DIDAM
T: 06-50610272


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ttmbesselink.nl